Welkom


Garage ten Hoope is sinds april 2015 gevestigd aan de Wasbeekerlaan 53 te Sassenheim. In dit ruime pand is ons goed opgeleid personeel u graag van dienst met al hun vakkennis, ervaring & servicegerichtheid. 

Sinds 1988 kunt u naast Onderhoud & reparatie bij Garage ten Hoope terecht voor A.P.K., Airco Service, Zomer- en winterbanden, Trekhaken, Bagage- en Skiboxen & Sneeuwkettingen. Wij volgen nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen in de markt en werken met moderne apparatuur & de nieuwste gereedschappen, waardoor wij onze klanten een uitgebreid assortiment producten & diensten kunnen aanbieden. Continue trainen & opleiden van ons personeel zorgt voor het hoge & up-to-date kennisniveau dat vereist is in de snelle wereld, die Automotive heet.

In onze ruime ontvangstruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee rustig wachten tot uw voertuig gereed is. Indien de werkzaamheden langer duren of u andere verplichtingen heeft, hebben wij diverse leenfietsen voor u klaarstaan.

Wij verwelkomen u graag bij een (volgend) bezoek aan onze Garage om u op onze eigen, persoonlijke & dynamische wijze van dienst te kunnen zijn!

 
Corona - Update 

Garage ten Hoope heeft de volgende maatregelen getroffen:
  • Wij verzoeken u zoveel mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen. Indien u toch wilt wachten verzoeken wij u gepaste afstand te houden. 
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto en dragen handschoenen. Tevens zullen zij het stuur, de versnellingspook etc. reinigen. 
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u uw afspraak te verzetten. 
  • Om fysiek contact te vermijden vragen wij u om zoveel mogelijk te pinnen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot een minimum beperkt. 
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en gepaste afstand houden.